SKAPA UNDERKONTON
 

 

1. Börja maila

2. Skapa underkonton

3. Koppla e-mailadresser till dessa

4. Förteckning över våra servrar


Tillbaka till huvudmenyn

 

För att skapa nya underkonton använder du vår kontrollpanel. Den hittar du på vår hemsida alldeles i mitten där du klickar på "Logga in". Logga in med Ert masterkontos kontouppgifter. Om allt går bra kommer du till en meny med ett antal länkar. Välj "Lägg till underkonto" för att lägga till ett nytt underkonto.

Nu har du kommit till en sida där du kan välja användarnamn och lösenord för Ert nya konto. Om du inte vill välja användarid eller lösenord kan du lämna ett av fälten, eller bägge, tomma så kommer systemet automatiskt att ta fram ett användarnamn och/eller ett lösenord.

Det är viktigt att du väljer ett lösenord som är tillräckligt bra. Om du väljer ett lösenord som är för enkelt eller för förutsägbart kommer systemet automatiskt att märka det och sätta ett annat lösenord istället!

När du känner dig nöjd med ditt användarnamn och lösenord trycker du på knappen "Skapa användare". Tryck bara en gång. Det kan ta upp till 10 sekunder innan processen är klar. Du får ett kvitto med användarnamnet och lösenordet. Skriv upp detta och spara på ett säkert ställe. Om du glömmer bort lösenordet måste du ta bort kontot och skapa det igen.

©2005-2011 HBW Marketing AB